Faciliteter

Horrmundsgården är ett bekvämt och bra utrustad boende för dig som vill njuta av naturens tystnad.

Här kan du mysa inne i soffan i ett av sällskapsrummen eller ute på våra sittområden och varför inte göra en liten brasa i  slogboden och se lågorna gå upp i himlen. Vi har ett längdspår vintertid och man kan bada i Horrmundsjön på sommaren. Barnen har ett lekrum och kan också busa ute. Efter en härlig dag i skidbacken så känns det även skönt att kunna sätta sig in i värmen i vedelda bastun.

Inne på gården är öppet Wi-Fi och i sällskapsrummen finns TV och olika spel. Du kan låna våra snöskor eller kanoter efter årstid och även kubb, boule och fler utespel. I lekrummet finns bland annat fler bordspel, en darttavla och fotbollspel så barnen kan alltid hitta något att göra. Våra Isländska fårhundar Lemmy och Dio tycker det är jätteroligt att leka med barn och andra hundar ute på gården och är väldigt snälla och glada.

Prova gärna vårt omtyckta frukostbuffé med hembakat bröd och våfflor.  Sänglinne finns att hyra av oss och slutstädning kan du köpa till också. Om du vill ta hand om allt själv så finns ett stort fullutrustad gästkök och tillgång till städartiklar i huset.

Våra rum är för 2-6 personer med 45 bäddar i allt. Det är våningssängar på alla rum och genemsama toaletter och duschar i närheten av rummen.

  • Gratis Wi-Fi
  • Frukostbuffé
  • B&B möjligheter
  • Självhushåll